Skip to Content
Naturalist's Guide
  • Cosmos
  • Botanicals
  • Wildlife
  • Guides
  • Shop
Naturalist's Guide
  • Cosmos
  • Botanicals
  • Wildlife
  • Guides
  • Shop
Home / Random Facts / Each foot of the starfish can actually smell, taste, touch, and grab

Each foot of the starfish can actually smell, taste, touch, and grab

Updated on May 17, 2024March 30, 2023
Share

Starfish use these feet to eat by grabbing their prey and shoving it directly into their mouths. Starfish use these feet to eat by grabbing their prey and shoving it directly into their mouths. 

starfish

Post Navigation

Previous ArticleThe unique stripes of the zebra are believed to help them regulate their body temperature in warmer climates and act as camouflage
Next ArticleKoalas are marsupials that carry their young, called joeys, in a pouch

You may also like...

Image of the coast of Maine

The Closest U.S. State to Africa is Maine

image of fluffy white rabbit with red eyes

Chinese New Year | Year of the Rabbit

The Pacific Ocean was named Mar Pacifico, meaning “peaceful seas” in Portuguese

Leafy sea dragons are a rare fish that resemble seaweed and can change color

Koalas require a lot of sleep because their food gives them very little energy and eucalyptus requires a lot of energy to digest

Blanket Octopuses will rip off their penis for the female to use alone

Naturalist’s Guide is financially supported in-part by advertising vetted products, events, and resources from our trusted affiliate organizations.

Note

Naturalist’s Guide is financially supported in-part by advertising rigorously vetted products, events, and resources from our trusted affiliate organizations. Merci beaucoup!

 

Clicking “Buy Now” or “Buy Product” will take you to the brand’s secure check out.

Our Favorites

Naturalist’s Guide seeks to explain the natural world through ancient philosophy, cultural beliefs, and modern science.
Naturalist's Guide is supported through advertising products, events, and resources from our trusted partner organizations. © 2023 Naturalist's Guide